1 Imię postaci, profesja, wiek, krótko o postaci - czy ma wrogów, długi, jakich klanów była członkiem.
Astalera
Shillien Elder
58 Krąg
Postać nie ma długów ani wrogów. Jakiś czas temu była w waszej akademii jako moja postać drugorzędna pierwszą był gladiator Mikkall. Jak kilka dni temu postanowiłem na nowo wrócić do L2 to zdecydowałem że Astalera zostanie moją główna postacią. Idę w ślady Fannmira.
2 Krótko o Tobie jako osobie.
Michał mieszkam w Chorzowie jestem na etapie kończenia studiów o profilu informatyka obrazu i dźwięku. Mam 23 lata. Interesuje mnie film, Jeżdżę sporo na rowerze i czasem biegam po parku. Z chęcią wybiorę się na jakieś klanowe spotkanie w knajpce dajcie tylko znać gdzie i kiedy, zabiorę ze sobą Fannmira i Laotisa.
Co do Laotisa to ma w planach pojawić się w L2 od następnego tygodnia.
3 Link do zrzutu (screena) z ekranu logowania (DUŻY i WYRAŹNY - najlepiej w formacie JPG lub PNG!) - jeżeli masz jakieś inne postacie napisz jak często nimi grasz, czy są w innych klanach itp.
http://img651.imageshack.us/i/shot00000fg.jpg/
Gana Szukaczka mniej niż 40 krąg nawet nie wiem jaki dokładnie
Khaulla Kowalka mniej niż 40 krąg nawet nie wiem jaki dokładnie
Zagrraz Destro około 50 kręgu
Mikkall Gladiator 66krąg
Farthol SH 66 krąg
Wszystkie postaci są bez klanowe i nie mają wrogów.
Akceptuje regulamin.
Nie mi oceniać czy potrafię zachowywać się klimatycznie. Jestem dość małomówny ale na pewno nie przeklinam i nie pisze niczego co mogło by być odebrane jako totalnie nie klimatyczne.
Postępuje i na pewno będę postępował według zasad świata Allseron.
Wcześniej skończyłem grę po kilku dniach od wprowadzenia Gracji zrobiło się totalnie pusto i nieraz pojawiałem się i siedziałem kila godzin sam. Zmęczyło mnie to i przestałem się logować 2 sprawa to to że był to moment sporego napięcia na uczelni i nie miałem za wiele czasu na robienie czegokolwiek innego na kompie niż projekty i zadania na zaliczenie.
Postanowiłem na nowo grac po takiej samej decyzji ze strony Fannmira który już jakiś czas gra i Laotisa który zacznie. Widuje się z nimi prawie codziennie i znowu zrobi się sporo tematów do obgadania.
A ja chce poznać powód ,dla którego chcesz do tego klanu akurat dojść
Spędziłem już trochę czasu w waszym klanie i wspominam go bardzo dobrze. W klanie są osoby z którymi spotykam się prawie codziennie w realu. I jesteście klanem który nie prowadzi żadnych wojen co jest dla mnie bardzo ważne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum